Ethicality Passion Excellence

QUALITY CONQUERS ALL

 Gold Fever™ Business Model

Gold Fever™ Business Model

GoldFever heeft de tussenhandel tussen tempel en GoldFever verwijderd. Hierdoor wordt het haar direct van de tempels naar de productielocaties van GoldFever geleverd. Met de technologie van tegenwoordig en het gebruik van het internet is deze tussenhandel onnodig duur en overbodig geworden. GoldFever is geboren in het internet tijdperk en is daardoor snel en online georiënteerd. Wat zijn nu de basis beginselen van GoldFever?


Gold Fever ™ Superieure Inkoop Belofte

Gold Fever ™ Superieure Inkoop Belofte

Doordat GoldFever in staat is om rechtstreeks en scherp in te kopen, belooft GoldFever altijd het beste haar te gebruiken voor het maken van de hair extensions. Dit haar is inmiddels extreem duur geworden en zal alleen maar duurder worden. Onderdeel van het nieuwe business model is dat altijd het beste Remy haar gekocht wordt. Dit haar wordt op de veilingen direct door GoldFever gekocht.

Gold Fever ™ Controle op de inkoop-keten

Om bij alle inkoop te zijn en deze op de juiste manier te controleren, moet GoldFever elke laag van het aankoop- en productieproces zelf in handen hebben. GoldFever is het enige bedrijf ter wereld dat dit proces voor 100% in eigen beheer heeft.


 Gold Fever ™ Prijs Belofte

Gold Fever ™ Prijs Belofte

De significante prijsbesparing die gerealiseerd wordt door het verwijderen van de tussenhandel, stelt GoldFever in staat om de beste kwaliteit voor een gereduceerd tarief te kunnen aanbieden.

Gold Fever ™ Exclusiviteits - Belofte

Wij zijn bij GoldFever geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma met onze salons. Exclusiviteit is de sleutel tot het laten groeien van uw salon en business. Om deze reden zijn alleen geselecteerde salons, slechts op uitnodiging, onderdeel van ons Partner Programma.

Gold Fever ™ Merk Belofte

Salons die onderdeel zijn van on Partner Programma doen hun voordeel met een wereldwijd verbonden, centraal gedreven merk strategie. Alle aspecten van onze merkbeleving zullen worden behartigd. Van Social Media tot merk campagnes, GoldFever is erop gebrand om de industriële leider te worden in de gespecialiseerde hair extensions salons over de hele wereld.

Follow us

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.